02jún 2016

0

2208

1

A 3 Legjobb WordPress Popup Bővítmény

popup wordpress

Manapság mindenki használ popup ablakokat marketingcéljai eléréséhéz. Gyűjthetünk velük Facebook kedvelőket, hírlevél feliratkozókat, szóval kiváló közösségépítő eszköz. Beállításuk végtelenül egyszerű, nagy részük ráadásul ingyenes is.

 

1, SumoMe

Az első helyet egyértelműen a SumoMe érdemli. Kiválóan személyre tudod szabni, ingyenes, és nagyon egyszerű a kezelése. Minden túlzás nélkül 5 perc alatt elkészítheted látványos popup ablakodat WordPress oldaldra.

sumome

Email címeket gyűjthetsz látogatóidtól, és beállíthatod mikor, és hol ugorjon fel az ablakod. Ha a fizetős csomagra váltasz, még több hasznos funkciót érhetsz el.

sumome

2, Ninja Popups

Aki ismeri a CodeCanyon-t annak a Ninja Popups sem lesz ismeretlen. Ennek oka egyszerű: ez a legtöbbet eladott popup plugin itt. (Amikor a cikket írom 20,719-nél letöltésnél jár)

popup

Amint látjátok drag-and-drop alapon működik. Ennél könnyebb talán nem is lehet a grafikai szerkesztés. Itt már tényleg teljesen egyedi megoldásokkal játszhatsz, ahogy azt a képen is látod. A bővítmény mindössze $25, és 100%-ban megéri a pénzét.

popup

3, OptinMonster

Az egyik első cég aki felismerte az óriási lehetőséget a felugróablakokban. Több éves tapasztalatuknak köszönhetően még mindig a piac élén vannak.

optinmonster

Sikerüket a tökéletes időzítés adja. Rendszerük tudja mikor akarja a felhasználó elhagyni az oldaladat és már érkezik is a popup ablak.

 

Ha most kezded hírlevél feliratkozóidat gyűjteni, mindenképpen próbáld ki ezt a 3 nagyszerű WordPress bővítményt.

  • Bajza Ferenc

    Az email címeket hova gyűjti? Tudok automatikusan kiküldeni rá emailokat?