bix2_mcloud

ADATKÖZPONTUNK

 

A mobilx Cloud szervereinek Magyarország egyik legújabb és legkorszerűbb adatközpont, a Dataneum (BIX2) ad helyet, amit az Invitel Távközlési Zrt. üzemeltet. Az Invitel adatközpontjaiban minden elvárható biztonsági elem rendelkezésre áll, amely garantálja a szerver gépek megbízható üzemeltetését, az ügyfelek adatainak fizikai biztonságát. A magas rendelkezésre állás mellett kiemelt figyelmet fordítanak a kiegészítő szolgáltatásokra is, amelyek a rendszerek üzemeltetését, monitorozását segítik. A több ezer szerverszámítógép befogadására alkalmas Invitel szervertermek mindegyike minimum két irányból csatlakozik az Invitel belföldi és nemzetközi gerinchálózatához.

datacenterslider1
datacenterslider2
datacenterslider3
datacenterslider6
datacenterslider5
datacenterslider4

AKIKKEL EGYÜTT DOLGOZUNK

ADATKÖZPONTJAINK

KIK VAGYUNK MI?

 

A mobilx Cloud ötlete saját problémáink megoldásaként merült fel még 2010-ben. Magyarországon az elsők között kezdtünk el valódi cloud hosting szolgáltatást építeni, melynek keretén belül cloud szerver, privát cloud és cloud alapú tárhely szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek. Célunk egy szinte teljesen automatizált rendszer létrehozása volt, amely szintén egyedülálló Magyarországon. Domain regisztrációs rendszerünkben emberi beavatkozás nélkül a lehető legkevesebb papírmukával regisztrálhatóak .hu és nemzetközi domain nevek.

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

Régóta csináljuk és jók vagyunk!

Image

Profi szereverek

Csúcskategóriás Dell EqualLogic és NEXSAN storage szerverek. Nagy sűrűségű redundáns Dell PowerEdge és Supermicro szerver nodok.
Image

Kedvesek vagyunk és segítünk

Ha elakadtál, nem boldogulsz mi mindig segítünk. Telefonon is eléred professzionális támogatást nyűjtó csapatunkat.
Image

99.999% rendelkezésre állás

A mobilx cloud 99.999% rendelkezésre állást biztosít a teljes hardver és hálózati infrastruktúrájára.
Image

Több, mint 10 éves tapasztalat

Több, mint 10 éves IT üzemeltetési tapasztalattal rendelkezünk. A mobilx Cloud ötlete saját problémáink megoldásaként merült fel még 2010-ben.
Image

Támogatás

Támogató csapatunk a lehető legrövidebb idő alatt megválaszolja felmerült kérdéseidet, és segítséget nyújt a problémáid megoldásában.
Image

Azért fizetsz amit használsz

Cloud szolgáltatásunkba foglalt csomagjainkat úgy találtuk ki neked, hogy azokat a legjobban kihasználhasd. A csomagok közti váltás gördülékeny és gyors, így bármikor módosíthatod a csomagod, vagy szolgáltatásod.