07jul 2016

0

1684

0

Az 5 legjobb WordPress utazós blog sablon

utazos blog

Ma azoknak kedvezünk akik utazási élményeiket szívesen megosztanák barátaikkal, és idegenekkel egyaránt. Az elmúlt években rengeteg utazós blog született Magyarországon, és ezek közül jó pár kiemelkedő forgalmat generál. Teljesen mindegy, hogy külföldön vagy hazánkban kirándulsz ezzel az 5 utazós WordPress sablonnal tökéletesen átadhatod kalandjaid sokszínűségét.

 

1, Travel Stories

Ez a sablon kifejezetten hasonlít a profi portfólió oldalakra. A nagy képek katalógusra emlékeztetik majd olvasóidat, akik kattintás után mindent megtudhatnak utazásaidról.

utazós blog

Travel Lite

Összetett sablon, rengeteg hasznos funkcióval. Ha szeretnél sok tartalmat gyártani olvasóidnak, akkor ez a sablon jó választás lehet.

utazos blog

Travelify

A nagy slider segítségével legújabb, vagy kedvenc utazásodat könnyedén kiemelheted. Az egész sablon egyszerű és letisztult. Utazós blognak lett teremtve.

utazós blog

The Minimal

Egyértelműen az egyik legjobb választás összegyűjteni kalandjaidat. Olyanoknak ajánlom ezt a sablont akik akár 5-10 utazást is megosztanának havonta.

utazos blog

Boron

Ha fontosabb a design, mint a funkció akkor válaszd ezt az utazós sablont. Látványos megoldások, átlátható kezelés.

utazás

Ezeket az ingyenes WordPress sablonokat könnyedén személyre szabhatod. Ha szeretnél egészen összetett weboldalt, hogy lenyűgözd olvasóidat, keress minket bátran: www.mobilxcloud.hu

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés