CLOUD SZERVER SZOLGÁLTATÁS

Ha a cloud tárhely már nem elég válaszd a cloud szerver szolgáltatást és használj saját erőforrást.

Slide img
nettó 2 900 Ft / hó

Cloud S

Ezen csomag kiválóan alkalmas induló, kevésbé forgalmas weboldalak kiszolgálására, kisebb forgalmú levelező szerver kialakítására, illetve saját felhőtárhely, privát filemegosztás kialakítására.

 • CPU mag: 1x2,4GHz
 • RAM: 512MB
 • HDD: 10GB SAN HDD
 • Port sebesség: 100 Mbps
 • IP cím: 1 fix IP

Tovább
Slide img
nettó 4 900 Ft / hó

Cloud M

Ha a kezdő erőforrás csomag már nem elég válaszd ezt a csomagot, vagy konfiguálj belőle egy másikat!

 • CPU mag: 1x2,4GHz
 • RAM: 1GB
 • HDD: 20GB SAN HDD
 • Port sebesség: 100 Mbps
 • IP cím: 1 fix IP

Tovább
Slide img
nettó 9 900 Ft / hó

Cloud L

Ezt a csomagot olyan fejlesztőknek illetve webprogramozónknak ajánljuk, akik számára fontos a megbízhatóság a munkájuk során és egyedi szerverkonfigurációt igényel a programjuk. A tartalmazott erőforráson belül egyedi szerver, PHP illetve Apache konfigurációt tud beállítani. Számos weblap és adatbázis kiszolgálására alkalmas megoldás és egyben levelező szerverként is megállja a helyét.

 • CPU mag: 2x2,4GHz
 • RAM: 2GB
 • HDD: 40GB SAN HDD
 • Port sebesség: 100 Mbps
 • IP cím: 1 fix IP

Tovább
Slide img
nettó 15 900 Ft / hó

Cloud XL

Eleged van a tárhelyszolgáltatókból és az általuk szabott korlátokból? Szeretnél mindent a saját kezedben tartani? Készítsd el saját privát webtárhely szolgáltatásodat. Ez a csomag már lehetővé teszi, hogy egy saját felületen (ISPconfig, Cpanel, Zpanel, stb.) kezelhesd az ügyfeleid weboldalait, email címeit, ftp fiókjait, adatbázisait, stb. Tárhely mérete miatt kiválóan alkalmas egyedi saját felhőtárhely kialakítására, amelyben nagyobb mennyiségű és nagy méretű állományokat is tárolhatsz. Ez a virtuális erőforrás már elegendő egy kisebb Windows szerver kiépítésére is.

 • CPU mag 2x2,4GHz
 • RAM 4GB
 • HDD 60GB SAN HDD
 • Port sebesség 100 Mbps
 • IP cím1 fix IP

Tovább

MOST 7 NAPIG INGYEN kipróbálhatod!PRÓBÁLD KI MOST!

A CLOUD SZERVER TULAJDONSÁGAI

Image

Gyors válaszidő

Támogató csapatunk a lehető legrövidebb idő alatt megválaszolja felmerült kérdéseidet, és segítséget nyújt a problémáid megoldásában.
Image

99.95% rendelkezésre állás

A mobilx cloud 99.95% rendelkezésre állást biztosít a teljes hardver és hálózati infrastruktúrájára.
Image

Teljes értékű tűzfal

Fontos számodra a bizotnság? Védd cloud szervered a beépített tűzfal megoldásunkkal. Minden cloud szerverhez teljes értékű tűzfalat biztosítunk teljesen ingyenesen.
Image

Válaszd a Neked legmegfelelőbbet

Minden szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy az minél egyszerűbben legyen megrendelhető, és könnyű legyen azt használni.
Image

Minőségi hardver és szoftver

Világszínvonalú hardver és szoftvermegoldásokat használunk, hogy oldalad mindig biztonságos és gyors legyen.
Image

Hiba keresés

Elakadtál? Segítségre van szükséged? Weboldalad nem működik megfelelően? Bátran jelezd felénk és kollégáink segítenek.


CLOUD S

1 CPU mag
512MB RAM
10GB SAN HDD
1 IP cím
nettó: 2900Ft/hó
RENDEL


CLOUD M

1 CPU mag
1GB RAM
20GB SAN HDD
1 IP cím
nettó: 4900Ft/hó
RENDEL


CLOUD L

2 CPU mag
2GB RAM
40GB SAN HDD
1 IP cím
nettó: 9900Ft/hó
RENDEL


CLOUD XL

2 CPU mag
4GB RAM
60GB SAN HDD
1 IP cím
nettó: 15900Ft/hó
RENDEL
icon-78
Teljesen automatizált rendszer

Az egész rendszerünk teljesen automatizált, a rendelés után szinte azonnal elkezdheted telepíteni és használni cloud szerveredet.

cloud_hardver-500x343
icon-77
cloud_redundancia_flat_icon
Minőségi hardver, valódi cloud

Csak és kizárólag minőségi hardver eszközöket, használunk a legnagyobb gyártóktól. A hagyományos VPS szolgáltatóktól eltérően, a cloud szerver szolgáltatást nem egy szerveren, hanem szerverek hálózatán biztosítjuk, így ha egy szerver meghibásodik egy másik veszi át annak szerepét.

icon-78
Növekedj rugalmasan

Cloud szerver szolgáltatásunk segítségével mindig csak az éppen szükséges erőforrásért kell fizetned. További erőforrás rendelése csak pár klikk. Oldalad forgalmának növekedésével párhuzamosan rugalmasan tudod növelni az igénybe vett szolgáltatást.

cloud_novekedes_rocket_flat_icon
icon-77
cloud_automatizalt
Teljes lemezkép mentés automatikusan

Veled is bármikor megtörténhet a legrosszabb, az adatvesztés. Ezért fejlesztettük ki teljes lemezkép mentési szolgáltatásunkat, melynek segítségével cloud szervered teljes tartalmát mentheted le, állíthatod vissza, vagy akár sablont is készíthetsz belőle.

icon-78
Konzolhozzáférés

Kizártad magad? Nem gond, használj konzolhozzáférést. Minden cloud szerverhez konzolhozzáférést biztosítunk ügyfélkapunkon keresztül, csakúgy, mintha egy adatközpontban ülnél billentyűzettel és egérrel a kezedben.

cloud_konzolhozzaferes_flat_icon
icon-77
cloud_firewall_shield_flat_icon
Teljes értékű tűzfal

Fontos számodra a biztonság? Védd Cloud szervered a beépített tűzfal megoldásunkkal. Minden Cloud szerverhez teljes értékű tűzfalat biztosítunk teljesen ingyenesen.

icon-78
Elakadtál? Kérdésed van?

A professzionális támogató csapatunk kevesebb, mint 30 perc alatt megválaszolja felmerült kérdéseidet, és segítséget nyújt a problémáidban. Nincs saját rendszergazdád, bizonytalan vagy még, de már szükséged lenne egy saját szerverre, nem gond erre is van ötletünk. Csapatunk szívesen segít neked, válaszd a Cloud menedzsment szolgáltatásunkat és mindent elvégzünk helyetted!

slider-image-5
ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK
Mi az a cloud szerver? Hány virtuális szervert telepíthetek?

A cloud szerver szolgáltatás keretén belül egy erőforrás csomagot bocsájtunk rendelkezésedre, CPU-t, RAM-ot, SAN HDD-t, fix IP címet, melyek segítségével virtuális szervereket hozhatsz létre. Ezen erőforrások terhére tetszőleges számú virtuális szervert hozhatsz létre, pl. csak 1 szervert felhasználva az összes erőforrás, vagy 2 kisebb szervert, kettéosztva a rendelkezésedre álló erőforrást.

Menet közben tudom bővíteni, módosítani Cloud szerver erőforrásomat ?

Igen, természetesen lehet módosítani, ez a Cloud Szerver egyik nagy előnye. Pár kattintással magasabb csomagra válthatsz, vagy akár az előre konfigurált csomag mellé még vásárolhatsz memóriát, tárhelyet vagy processzort.

Cloud szerveremről készül mentés ?

Igen, ingyenesen igénybe vehető lemezkép mentési szolgáltatásunk, az ehhez szükséges tárterületet ügyfélkapunkon keresztül tudod megrendelni. Szerveredről bármikor készíthetsz teljes lemezkép mentést, vagy akár időzítheted is a mentést. Az így készült lemezképből probléma esetén visszaállíthatod a teljes szervered, vagy akár sablonná is alakíthatod.

Tudom módosítani a szerver konfigurációt és az operációs rendszert ?

Természetesen, a szerver konfiguráció bármikor módosítható, a sablonlistában található operációs rendszerek bármikor telepíthetőek, újratelepíthetőek.

Egyszerre lehet több IP címem vagy Reverse DNS-em is?

Természetesen, ügyfélkapunkon keresztül annyi IP címet rendelhetsz magadnak amennyire szükésged van. A hozzájuk tartozó Reverse DNS-t ügyfélszolgálatunk kérésedre beállítja Neked.

Kapok majd konzolhozzáférést?

Igen, ügyfélkapunkon keresztül minden cloud szerverhez folyamatos konzolhozzáférést biztosítunk.

És a tűzfal?

Minden cloud szerverhez ingyenesen biztosítjuk tűzfal szolgáltatásunkat, melyet ügyfélkapunkon keresztül tudsz konfigurálni.

Milyen control panelt használhatok

Előre konfigurált sablonjaink között több közkedvelt control panelt megtalálsz, pl. cPanel, Plesk vagy ISPConfig, de bármilyen panelt telepíthetsz te magad is.

Mi van ha valami miatt a szerverem használhatatlanná válik és nem tudom elérni?

Ha rendeltél backup tárhelyet és készítettél szerveredről lemezkép mentést, akkor vissza fogod tudni állítani a szerveredet a mentésből.

Csak Linux operációs rendszert tudok használni, vagy Microsoft Windows-t is?

Bármilyen operációs rendszert használhatsz ami megtalálható a sablonlistánkban, így Microsoft Windows 2003,2008 és 2012 rendszereket is.

Hol található a fizikai szerver amin a Cloud szerverem fut?

Cloud szerver szolgáltatásunkat Magyarország egyik legmodernebb adatközpontjából, az Invitel Dataneumból nyújtjuk előfizetőinknek.

Milyen fizikai szerveren fog futni a Cloud szerverem?

Csak és kizárólag minőségi Dell PowerEdge és Supermicro szervereket használunk, Intel Xeon processzorral, valamint Dell Equallogic és Nexsan nagy teljesítményű tárolóeszközöket. A hálózat biztonságát Juniper tűzfal clusterek biztosítják.

Milyen virtualizációs technológiát használnak a fizikai szervereken?

Fizikai szervereinken, hypervisorainkon XEN virtualizációs technológiát használunk.

SZÁMLÁZÁS
Hogy működik a számlázás?

Egyszerűen! Csomagjainkat úgy terveztük, hogy az egyszerű és érthető legyen. Válaszd ki a megfelelő csomagot és válaszd a havi vagy éves fizetést. Éves fizetés esetén kedvezményben részesülhetsz. A hónap közben történő upgrade vagy downgrade időarányosan kerül elszámolásra. Rendszerünk automatikusan proforma számlát állít ki attól függően (dátum), hogy mikor rendelted meg a szolgáltatást, a ki nem fizetett számla esetén a rendszer automatikusan felfüggeszti a szolgáltatást, de előtte a rendszer több figyelmeztető üzenetet küld. Az összeg beérkezése után elektronikus számlát állítunk ki, amit email címedre küldünk el Neked. Ezt a számlát használhatod majd könyvelésre.

Hogyan tudom kifizetni a számlámat?

Ügyfélkapunkon keresztül jelenleg VISA,MASTERCARD és AMERICAN EXPRESS kártyákkal az OTP Bankon keresztül bankkártyával, használhatod PayPal egyenleged is, de banki átutalással is tudsz fizetni.

Akkor is fizetnem kell ha a szerverem ki van kapcsolva?

Igen, mivel a megrendelt erőforrást fenntartjuk számodra és nem osztjuk ki másnak.

Van hűségidő? Hogyan tudom lemondani a szolgáltatást?

Nincsen hűségidő, így a szolgáltatást bármikor lemondhatod ügyfélkapunkon keresztül. A minimális előfizetési periódus 1 hónap.

Fizethetek egy évre előre?

Természetesen igen.

Hol követhetem a számláimat?

Jelentkezz be az ügyfélkapunkba itt. Válaszd a proforma számlák menüpontot. A kifizetett proforma számlákhoz tartozó számlákat a Számlaközponton keresztül emailben küldjük számodra. A számlák a Számlaközpont felületéről bármikor letölthetőek, a szükséges felhasználói nevet és jelszót a kiküldött email tartalmazza.

TÁMOGATÁS
Kit tud nekem segíteni ha elakadtam?

Profi támogató csapatunk elérhető telefonon, chaten vagy email a hét minden napján a nap 24 órájában. Tedd fel a kérdésed és mi a lehető legrövidebb időn belül megválaszoljuk.

Mobilról is tudom menedzselni Cloud szerveremet?

Igen, jelenleg iPhone, iPad és Android appjaink vannak, melyek segítségével szinte minden olyan műveletet el tudsz végezni a mobilodon, mint amit az ügyfélkapunk keresztül tudsz.

Hogyan tudom monitorozni a szerveremet?

Igen, részletes monitorozó rendszert szeretnél virtuális szerveredre, amely mutatja a CPU, HDD, adatbázis terhelést, hálózati terhelést…, külön havi szolgáltatás keretében telepítünk és beállítunk ilyen rendszert számodra.

Tudtok segíteni más szolgáltatótól átköltöztetni szerveremet?

Természetesen, keresd ügyfélszolgálatunkat és kollégáink átköltöztetik szerveredet.