21jún 2016

0

1736

0

Cselezd ki a konkurenciát – Backlink

backlink

Itt az ideje, hogy a te céged legyen a piacvezető. Jobb vagy? Gyorsabb? A szolgáltatásod sokkal minőségibb? Mégis mindenki a konkurencia nevét mondja mikor szóba jön a piacotok. Nincs ez így jól! Lássuk, hogyan változtathatsz rajta könnyedén és ingyen!

Ebben a cikkben a backlinkekkel fogunk foglalkozni.

Mi az a backlink?

A te weboldaladra mutató külső hivatkozás. Ezek a külső linkek nagyban segítik kulcsszavas helyezéseidet a keresőkben.

Leegyszerűsítve vegyünk egy példát.

Tegyük fel, hogy te foteleket árulsz weboldaladon. Egy napon sikerül beszerezned egy különleges fotelt, ami igazi ritkaság. Ezt nyilvánvalóan megosztod saját felületeiden (Facebook, Twitter, Pinterest, Blog) hiszen azt szeretnéd, hogy foteledet megvásárolják.

Közönséged között azok foglalnak helyet akiket érdekelnek a fotelek. Így nem okoz nagy meglepetést, ha mondjuk egy lakberendező kirakja saját blogjára, hogy: ,,Láttátok? Már Magyarországon is kapható ez a különleges fotel!” Bumm, meg is van az első backlinked.

Eddig azt hiszem semmi bonyolult nincs a dologban. Gyűjtsd szorgalmasan a külsőlinkeket, a jobb helyezés érdekében.

Az interneten rengeteg hasznos és nagyon egyszerű backlink eszközt találhatsz. Keresgélned sem kell, összeszedtem neked hármat:

Amint látod, csak beilleszted domain nevedet és elindítod a keresést. Szerencsés ha már van is találat olyan weboldalra aki valamikor megemlített téged. A CSEL MOST JÖN!

Amíg mások saját weboldalukat monitorozzák, te egy laza mozdulattal illeszd be a konkurencia domain nevét egy backlink keresőbe. Az itt kilistázott blogok, újságok, magazinok 100%-ig biztosan érdeklődnek tevékenységed iránt. Nézd meg milyen témájú cikket osztottak meg versenytársadtól. Olvasd át figyelmesen a cikket és figyelj a:

  • Kararkterek számára
  • Képekre
  • Kulcsszavakra

Ha ez is meg van, készítsd el saját cikkedet, bejegyzésedet, híredet. Írj egy sablon emailt amit minden bloggernek, újságírónak továbbítasz. Például:

Tisztelt Szerkesztőség,

 

Nagyon tetszett 2015-ös cikkük a fotelekről! Éppen ezért összeszedtük a világ legnépszerűbb foteleit 2016-ból. Talán másokat is érdekelhet mi volt az idei trend! Önöknek melyik a kedvencük?

www.fotel.hu/alegjobbfotelek2016

Tovább jó munkát kívánok,

Szántó Zsolt

Fotel KFT

 

A módszer semmibe nem kerül és maximum 1 órát vesz igénybe. Hasznossága viszont óriási:

1, A véleményvezérek megtudják, hogy létezel.

2, Jó esélyed van külső linkek építésére.

3, Vásárlóid bízni fognak benned, hiszen kedvenc magazinunkban látnak majd viszont.

Ha további hasznos tanácsokra vágysz weboldaladdal kapcsolatban, keresd kollégáinkat: mobilx Cloud