back slide image

DOMAIN KÖLTÖZTETÉS

A domain költöztetés mindig komoly döntés, de mi ebben is a segítségedre leszünk.
Slide img
back slide image

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

A profizmus a megjelenésnél kezdődik
Tovább
Slide img
back slide image

WEBOLDAL KÖLTÖZTETÉS

Nem vagy megelégedve tárhely szolgáltatóddal? Hozd át oldalad hozzánk!
Tovább
Slide img
back slide image

FACEBOOK OLDAL MENEDZSELÉS

A mobilxcloud csapata a kezdetektől nyomon követi a Facebook trendek alakulását. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb csomagunkat.
Tovább
Slide img

Miért érdemes domain nevedet is áthozni hozzánk?

A domain költöztetés mindig komoly döntés, de mi ebben is a segítségedre leszünk.

 

 

Image

Biztonságos

Ha bármilyen hiba esetén szünetel vagy leáll a másik szolgáltatónál a DNS szerver, akkor a tárhelyedet sem tudod elérni és az oldalad és levelezésed is leáll. Így hiába van nálunk biztonságos tárhely szolgáltatásod, ha a domain neved nem elérhető a másik szolgáltató hibájából.
Image

Átlátható

Sokkal áttekinthetőbb és egyszerűbb kezelni egy felületen a tárhely szolgáltatásodat és a hozzá tartozó domain neveidet. Nem kell két felületet használnod, ha be szeretnél állítani például egy aldomaint.
Image

Gyors

Domain nevedet gyorsan áthozzuk, hogy neked a lehető legkényelmesebb legyen a váltás. Kollégáink mindig azon vannak, hogy a domain nevek a lehető leghamarabb átkerüljenek hozzánk. Így saját érdeklődőid szinte semmit nem fognak észrevenni a domain költöztetésből.

A KÖLTÖZÉS MENETE

Feature

#1 LÉPÉS: KÖLTÖZTETÉSI IGÉNY:

A kívánt domain név költözési igényének leadása.
Feature

#2 LÉPÉS: TRANSZFER LAP KITÖLTÉSE:

Elküldjük neked E-mailben a domain transzfer lapot, amelyet alá kell írnod és visszaküldened hozzánk. Cég esetében kérünk még egy aláírási címpéldány másolatot is.
Feature

#3 LÉPÉS: MI INTÉZKEDÜNK

Neked egyéb teendőd ez ügyben nincs. Még a régi szolgáltatódnak sem kell jelezned, hogy te onnan el szeretnéd hozni a domain nevedet. Mindent mi intézünk el.
Feature

#4 LÉPÉS: TRANSZFER

1 napon belül a domain neved átfut a traszfer listán és már kész is a költözés.
Feature

#5 LÉPÉS: ADATFORGALOM ÁTIRÁNYÍTÁSA

Ha már minden adatot sikeresen áthoztunk a régi szolgáltatódtól, akkor átirányítjuk az adatforgalmat a mi szervereinkre és élvezheted a valódi cloud tárhely nyújtotta sebességet, biztonságot és megbízhatóságot.
icon-108
Image

MI AZ HOGY WEBOLDAL KÖLTÖZTETÉS?

A jelenlegi szolgáltatódnál található domain nevedet és weboldalad fájlait és adatbázisát, sőt akár az email fiókodat is átköltöztetheted.
Image

MIÉRT ÉRDEMES HOZZÁNK KÖLTÖZNÖD?

A hagyományos hosting szolgáltatáshoz képest, az egész rendszerünk felhő-alapú. Minden szerver öngyógyító: ha bármelyik hardver megsérül, akkor nem áll le az oldalad hanem, egy pillanat alatt elérhető lesz egy másik szerveren.
Image

MENNYI IDŐ ALATT TÖRTÉNIK EZ MEG?

A domain név áthozatala 1 napot vesz igénybe. Itt szükségünk lesz egy domain transzfer űrlap kitöltésére, ezt automatikusan küldjük neked az átregisztráláskor, illetve ha cég nevén van a domain, akkor egy aláírási címpéldányra is szükségünk lesz.
Image

MI TÖRTÉNIK MIUTÁN ELKÜLDÖM AZ INFORMÁCIÓKAT A LENTI ŰRLAPON?

Kollégáink felveszik veled a kapcsolatot, segítenek kiválasztani az igényeknek megfelelő hosting szolgáltatást egyedi árajánlatot ad számodra. Ezek után elvégzik a Domain neved, weboldalad, levelezéseid átmozgatását.
kapcsolat

Írj nekünk!

Az egyik legkönnyebb módszer, hogy elérj minket! Írd meg kérdésedet és kollégáink máris válaszolnak.


Küldés