Tárhely szolgáltatások

Mentésből való visszaállítás tárhely esetében

A rendszerünk folyamatosan készít heti és havi biztonsági mentéseket az ügyfelek tárhely fiókjáról, amelyből lehetséges az egész fiók visszaállítása. (file-ok, adatbázisok, levelezés)

Ezt a tömörített állományt az ügyfelek kérésére ingyenesen tudjuk biztosítani, amelyből el tudják végezni a visszaállítást. A szolgáltatásnak abban az esetben van 5.000 + Áfa alkalmankénti díja, ha minket bíz meg a visszaállítás elvégzésével. Az automatikus heti és havi mentések folyamatosan felülírják egymást, tehát minden héten és hónapban egy aktuális napon lefutnak és felülírják ez előző heti illetve havi mentéseket. Ezért ajánljuk ügyfeleinknek, hogy legalább heti rendszerességgel figyeljék és ellenőrizzék a honlapjaik helyes működését, mert ha későn jeleznek felénk, akkor lekéshetnek a még jó biztonsági mentésről.

cloud_cpanel_installatron
recovery_tool_cpanel

Az ügyfelek saját maguk is készíthetnek a tárhelyükről biztonsági mentéseket a Cpanel felületükön (Biztonsági mentés vagy Biztonsági mentés varázsló), amelyeket elkészítésük után letölthetnek a saját gépükre is.
Figyelem! A biztonsági mentések a saját tárhelyükre készülnek el, tehát a biztonsági mentés elindítása előtt ellenőrizzék, hogy van-e elegendő tárhely a fiókjukban. A biztonsági mentés akkor is elkészül ha nem volt elegendő hely a tárhelyükön, de ezek után nem fog működni a weboldaluk és a levelezésük sem a tárhely hiánya miatt. Ebben az esetben tárhely növelésére lesz szükség, vagy törölni kell a nem szükséges adatokat a tárhelyről.

A szolgáltatás ára: 5.000 + Áfa / alkalom

Vírusirtás fertőzött weboldalak esetében

Abban az esetben, ha már nem lehetséges a biztonsági mentésből való visszaállítás, mert esetleg túl későn lett jelezve felénk az incidens,vagy a mért pont akkor futott le a biztonsági mentés, amikor jelezve lett a probléma,  akkor még megoldást jelenthet a vírusirtás és a manuális helyreállítása a weboldalnak.

 

A szolgáltatás ára: 50.000 HUf + Áfa / alkalom

virusirtas_flat_icon

Weboldalak védelmének beállítása

cloud_webpage

Hosting szolgáltatásunk alapjaként szolgáló hardveres infrastruktúránk nagyfokú védelemmel van ellátva így a szervereink biztonságban vannak az esetleges külső támadásokkal szemben. Ezzel biztosítjuk ügyfeleink számára a szolgáltatásunk rendkívüli rendelkezésre állását. Sajnos az ügyfelek többsége nincs azzal tisztában, hogy a weboldalaik és alkalmazásaik biztonságossá tétele és az esetleges CMS – tartalomkezelő rendszerek (WordPress, Joomla, Drupal, Webshop motorok stb) frissítése, napra készen tartása az Ő feladatuk. A weboldalak működéséhez szükséges portok természetesen nyitottak a szervereinken így azon keresztül, ha biztonsági rés van a weboldalon akkor zavartalanul feltörhetik oldalaikat. A weboldalak feltörését 90 %-ban a hiányos biztonsági beállítások, könnyű jelszavak használata és a frissítések elmaradása okozza.
Minden tartalomkezelő rendszernek vannak már biztonsági Pluginjai, kiegészítői, amelyeket telepítve meg lehet akadályozni a feltörések nagy és jelentős részét.

 

A szolgáltatás ára: 30.000 HUF + Áfa / alkalom

Szerver szolgáltatások

Mentésből való visszaállítás virtuális szerver esetében

Virtuális szerver bérlése esetében a biztonsági mentés alap esetben nincs a szolgáltatásban. Ennek lehetőségét a virtuális szerver rendelésekor vagy a későbbiek folyamán a support elérhetőségeink egyikén lehet külön megrendelni. A virtuális szerver rendelésekor van egy „Biztonsági mentés tárhelye [GB]” csúszka, amely segítségével meg lehet rendelni a szerverhez való biztonsági mentést. Itt szem előtt kell tartani a rendelt szerver tárhely méretét. Ha a szerver például 40 GB tárhellyel rendelkezik, akkor értelem szerűen nem célszerű kevesebb biztonsági mentés tárhelyet rendelni, mert a későbbiek folyamán nem fog elférni a biztonsági mentése. A virtuális szerver esetében a mentés egy teljes lemezkép mentés, amely a teljes szerverre érvényes. A visszaállítás ebben az esetben a teljes szerverre vonatkozik és nem pedig File szinten.

weboldal_es_domain_koltoztetes_flat_slider_icon

A biztonsági mentés gyakoriságát egyeztetés alapján tudjuk beállítani az ügyfél kérésére. A lényeg annyi, hogy férjen bele a megrendelt Biztonsági mentés tárhely limitbe. Az ügyfelek saját maguk is készíthetnek a szerverükről lemezkép biztonsági mentéseket az ügyfélkapu felületükön (Tároló fül alatt), amelyekből az ügyfél is tudja kezdeményezni a visszaállítást.

Figyelem! A biztonsági mentések a saját Biztonsági mentés tárhelyére készülnek el, tehát a biztonsági mentés elindítása előtt ellenőrizzék, hogy van-e elegendő tárhely. A file szintű mentésről és visszaállításról  az ügyfélnek kell gondoskodnia. Ha File szintű visszaállítást kér az ügyfél a lemezkép mentésből, akkor annak az egyszeri összege: 20.000 + Áfa / alkalom

 

A szolgáltatás ára: 20.000 + Áfa / alkalom

Virtuális cloud szerver monitorozása

Az ügyfeleink nagy részét mindig érdekli, hogy a nálunk bérelt virtuális szerver erőforrásai mennyire vannak kihasználva, illetve ha a teljesítőképességével nincsenek megelégedve, akkor milyen erőforrásokból szükséges még a további erőforrás növelése. Ennek érdekében hoztuk létre a szerver monitorozási szolgáltatásunkat, amely segítségével ezt nyomon tudja követni.
Az általunk nyújtott monitorozó felületünkön grafikonokon keresztül követheti a szervere CPU teljesítményét, memória kihasználtságát, HDD telítettségét, web szerver (Apache, Nginx) terheltségét, adatbázis kapcsolatait és folyamatait (update, select, insert, delete, commit, begin, rollback)

 

A szolgáltatás ára: 5.000 + Áfa / hó

slider-image-3