06jún 2016

0

1252

0

Hogyan kell Keresőoptimalizálni (SEO)?

seo_hogyan

A SEO mindig is az egyik legfontosabb eszköz lesz a weboldalad életében. Segítségével könnyen a Google keresési lista élén találhatod magadat plusz költségek nélkül. A dolgot két felöl lehet megközelíteni.

  • 1, Mit akar a Google?
  • 2, Mit akarsz te?

A Google egyértelműen azt szeretné, hogy az interneten található releváns weboldalak, webshopok, blogok minél előkelőbb helyet foglaljanak el a keresőben. Nem nagy meglepetés, de valószínűleg te pedig azt szeretnéd ha ezek az első találatok hozzád kötődnének.

Manapság sokan ígérnek biztosnak tűnő praktikákat ha a keresőoptimalizálás kerül szóba. Ezek között van igazán jó, és van nagyon gyenge is. Ahhoz, hogy ezeket kivédjük ideje megtanulnod melyek azok a beállítások, amikre mindenképpen szükséged lesz. Ennek egyik egyszerű módja ha leteszteled már meglévő weboldaladat. Később honlapodat te is könnyedén optimalizálhatod, így közönséged könnyebben rád talál majd.

 

Ebben a cikkben összegyűjtöttük nektek az 5 legjobb SEO Test weboldalt. Olyasmi ez mint a foglalt-e a domain oldalak. Nincs más dolgog mint beilleszteni domain nevedet és az oldal máris elemez. A különbség, hogy ezek a rendszerek részletesen kiállítják weboldalad SEO pontszámát, hasznos tanácsokkal látnak el, és felhívják a figyelmet a hiányosságokra:
Web SEO Analysis

seo hogyan
Site Analyzer

seo hogyan

Woorank

seo

Power Mapper

power mapper

SEO Web Page Analyzer

seo