04jul 2016

0

1676

0

Így tölts fel 360 fokos fotókat a Facebookra

facebook 360

Mióta mindenki számára elérhetővé vált (a megfelelő okostelefonnal) a gömbpanorámák feltöltése a Facebookra, ezek a képek rohamosan terjednek.

 

 

Maga a 360 fokos fotó nem újdonság azoknak, akiket egy kicsit is érdekel a profi fotózás. A csoda abban áll, hogy mostantól ez a technológia is elérhető mindenki számára. Ahhoz, hogy te is készíteni tudj ilyen fotókat szükséged lesz egy okostelefonra. Pontosabban egy olyan okostelefon kell, amiben található giroszkóp. Ha ez meg van, nincs más hátra mint leszedni a Google Street View alkalmazást. Androidra és iPhonra egyaránt megtalálod az áruházban. Telepítés után nyisd meg az appot, és kattints a jobb sarokban található plusz jelre. A felugró menüből válaszd ki a fényképezőgép funkciót. Értelemszerűn forogj körbe, miközben képeid készülnek, és lassan összeállnak egy szuper 360°-os fényképpé. A kész képet telefonod kiterített változatban össze is rakja számodra. Töltsd fel Facebook oldaladra, és nyűgözd le barátaidat.

 

 

Kinek hasznos?

 

Nyilvánvalóan mindenkinek, aki szeretné megosztani barátaival, hogy merre járt. Emellett érdemes a vállalkozásoknak is megragadni ezt a kiváló lehetőséget, üzletük bemutatására.