back slide image

Webáruházadat vállalkozásodhoz igazítjuk

back slide image

Bolttal rendelkezel és webáruházat nyitnál?

back slide image

Éttermed van? Neked is van ajánlatunk!

back slide image

Futárszolgálatot is tudunk ajánlani!

Image

Üzlet tulajdonosoknak

Ha már rendelkezel üzlettel és webáruházat nyitnál, ne habozz. Keress meg minket és segítünk beindítani online áruházad!
Image

Kezdő online válalkozóknak

Most indítottad vállalkozásod? Akkor jöhetnek a márkaépítés, és az online kereskedelem első lépései. Írj bátran, vagy hívj minket ha elakadsz.
Image

Webáruház tulajdonosoknak

Már rendelkezel működő webáruházzal, de megújítanád, frissítenéd? Ebben is tudunk segíteni!

AKIK MINKET VÁLASZTOTTAK

Tekintsd meg munkáinkat! Webdesign portfóliónk
Több, mint 10 éves tapasztalat

Nemzetközi és hazai e-kereskedelmi tapasztalatunk, több mint 10 éves. A mobilx.hu webáruház teljes fejlesztése, üzemeltetése, és marketig megoldásai megtanították, hogyan vigyük sikerre ötleteinket. Webáruházadat szintén ezzel a tudással fogjuk elindítani, és ha kell menedzselni.

webaruhaz_portfolio_mobilx_cloud_icon
server_config_flat_icon
Tudjuk mi kell egy gyorsan és biztonságosan működő webáruházhoz

Egy átlagos tárhely szolgáltatással ellentétben egy cloud szerver egyedileg konfigurálható, így még stabilabb és megbízhatóbb webáruházat tudunk neked készíteni. A stabilitás mellett a gyorsaság is fontos, hiszen egy vásárló nem fog várni arra amíg betölt az oldal! Ezért mindig egyedileg konfiguráljuk a szervert a készített webáruház alá.

A megfelelő webáruházmotor kiválasztása

A legfontosabb és elsődleges dolog, amit meg fogunk tőled kérdezni, ha webáruházat szeretnél, hogy “mennyi terméket fogsz feltölteni?” ! Fontos eldönteni milyen webáruházat indítasz és ehhez ajánlunk számodra webáruházmotort. Portfóliónkban találsz WordPress Woocommerce, Opencart, CsCart és más egyéb motort is.

cms_rendszerek_flat_icon_01
design_arculat_flat_icon
Design, logó és arculat kialakítás

A webáruház kinézetének legmeghatározóbb elemei a termékek, de nagyon fontos hangsúlyozni, hogy mit is értékesít az adott webáruház. Ezért nem csak a webáruház alapját, de komplett arculatot adunk cégednek.

Termék feltöltésben is tudunk segíteni

Minden webáruház tulajdonos tudja, mennyire fontos a termékek mennyisége és árazása. Velünk akár automatizálhatod is ezeket a folyamatokat, így nem csak több időd, de több pénzed is lesz. A hazai piacon egyedülálló szinkronizáló rendszerünk neked is be fog válni.

syncee_mobilxcloud_termek_betoltes_icon


kapcsolat

Meggyőztünk? Írj számunkra!

Az egyik legkönnyebb módszer, hogy elérj minket! Írd meg kérdésedet, telefonszámodat és felvesszük veled a kapcsolatot!


Küldés