back slide image
Slide img

WEBOLDAL KÖLTÖZTETÉS

Nem vagy megelégedve tárhely szolgáltatóddal? Hozd át oldalad hozzánk!
back slide image
Slide img

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

A profizmus a megjelenésnél kezdődik
Tovább
back slide image
Slide img

DOMAIN KÖLTÖZTETÉS

A domain költöztetés mindig komoly döntés, de mi ebben is a segítségedre leszünk.
Tovább
back slide image
Slide img

FACEBOOK OLDAL MENEDZSELÉS

A mobilxcloud csapata a kezdetektől nyomon követi a Facebook trendek alakulását. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb csomagunkat.
Tovább
Image

MI AZ HOGY WEBOLDAL KÖLTÖZTETÉS?

A jelenlegi szolgáltatódnál található domain nevedet és weboldalad fájlait és adatbázisát, sőt akár az email fiókodat is átköltöztetheted.
Image

MIÉRT ÉRDEMES HOZZÁNK KÖLTÖZNÖD?

A hagyományos hosting szolgáltatáshoz képest, az egész rendszerünk felhő-alapú. Minden szerver öngyógyító: ha bármelyik hardver megsérül, akkor nem áll le az oldalad hanem, egy pillanat alatt elérhető lesz egy másik szerveren.
Image

MENNYI IDŐ ALATT TÖRTÉNIK EZ MEG?

A domain név áthozatala 1 napot vesz igénybe. Itt szükségünk lesz egy domain transzfer űrlap kitöltésére, ezt automatikusan küldjük neked az átregisztráláskor, illetve ha cég nevén van a domain, akkor egy aláírási címpéldányra is szükségünk lesz.
Image

MI TÖRTÉNIK MIUTÁN ELKÜLDÖM AZ INFORMÁCIÓKAT A LENTI ŰRLAPON?

Kollégáink felveszik veled a kapcsolatot, segítenek kiválasztani az igényeknek megfelelő hosting szolgáltatást egyedi árajánlatot ad számodra. Ezek után elvégzik a Domain neved, weboldalad, levelezéseid átmozgatását.

A költözés menete

Feature

#1 LÉPÉS: MEGRENDELÉS

A kiválasztott szolgáltatás megrendelése az áthozni kívánt domain névvel együtt. Ehez nincs más dolgod, mint a Cloud tárhely, vagy Cloud szerver oldalunkon kiválasztod a csomagot és leadod a megrendelést.
Feature

#2 LÉPÉS: DOMAIN KÖLTÖZTETÉSE

A domain áthozatalához szükséges papírok elküldése elektronikusan emailben (domain transzfer lap aláírása, cég esetén aláírási címpéldány másolatának elküldése)
Feature

#3 LÉPÉS: FÁJLOK ÁTMOZGATÁSA

A nálunk megrendelt tárhelyre fel kell tölteni tömörített formátumban a weboldalat alkotó fileokat, illetve ha tartozik hozzá adatbázis, akkor annak mentését is. Mi ezekből helyre tudjuk állítani a mi szerverünkön a weboldalat. Ha ezeket esetleg nem tudod megtenni, akkor a régi szolgáltatód kezelő felületére megadod a belépési adatokat és mindezt megtesszük helyetted.
Feature

#4 LÉPÉS: EMAIL FIÓKOK ÁTHOZATALA

Ha szeretnéd a domain nevedhez tartozó email fiókokat is áthozni hozzánk, akkor szükségünk lesz az email fiókok nevére és a hozzá tartozó jelszavakra. Ebben az esetben át tudjuk szinkronizálni a leveleidet a régi szolgáltatódtól, így azok sem fognak elveszni.

...és már ÜDVÖZLÜNK IS A FELHŐBEN!

Ha már minden adatot sikeresen áthoztunk a régi szolgáltatódtól, akkor átirányítjuk az adatforgalmat a mi szervereinkre és élvezheted a valódi cloud nyújtotta sebességet, biztonságot és megbízhatóságot.

Amiért érdemes áthozni hozzánk weboldalad

  • KORLÁTLAN Domain név
  • KORLÁTLAN Email fiók
  • KORLÁTLAN Adatbázis
  • HIBATŰRŐ rendszer
  • HETI ÉS HAVI tárhely biztonsági mentés
  • KORLÁTLAN FTP fiók
  • GYORS költöztetés
  • GYORS reakcióidő
  • GYORS támogatás
kapcsolat

Írj nekünk!

Az egyik legkönnyebb módszer, hogy elérj minket! Írd meg kérdésedet és kollégáink máris válaszolnak.


Küldés