ÉREZD A KÜLÖNBSÉGET ,VÁLTS CLOUDRA!

VÁLASZD A GYORS, BIZTONSÁGOS CLOUD TÁRHELY SZOLGÁLTATÁST


CLOUD 5

Cloud 5 csomagunk 5GB redundáns tárhelyet tartalmaz, amelyet akár weboldalak futtatására, akár e-mailezésre is használhatsz.
5GB Redundáns tárhely
Korlátlan email cím
10 db domain
10 db aldomain

Biztonsági mentés
Hibatűrő rendszer
Támogatás
99.5% Uptime garancia
nettó: 990 Ft/hó
nettó: 10.890 Ft/év
RENDEL


Cloud 10

Cloud 10 csomagunkat ajánljunk céges weboldalak és e-mailezések futtatásához, de ideális induló webáruházakhoz is.
10GB Redundáns tárhely
Korlátlan email cím
10 db domain
10 db aldomain
Ajándék 1db .HU domain
Biztonsági mentés
Hibatűrő rendszer
Támogatás
99.5% Uptime garancia
nettó: 1.500 Ft/hó
nettó: 16.500 Ft/év
RENDEL


Cloud 15

Cloud 15 csomagunkkal 15GB tárhelyet kapsz, amely akár nagyobb méretű weboldalakhoz is megfelelő és akár komplett céges e-mailezés is futtatható rajta.
15GB Redundáns tárhely
Korlátlan email cím
10 db domain
10 db aldomain
Ajándék 1db .HU domain
Biztonsági mentés
Hibatűrő rendszer
Támogatás
99.5% Uptime garancia
nettó: 2.000 Ft/hó
nettó: 22.000 Ft/év
RENDEL


CLOUD 20

Cloud 20 csomagunk a legnagyobb tárhely csomagunk, amelyet akármikor tovább bővíthetsz több tárhellyel.
20GB Redundáns tárhely
Korlátlan email cím
10 db domain
10 db aldomain
Ajándék 1db .HU domain
Biztonsági mentés
Hibatűrő rendszer
Támogatás
99.5% Uptime garancia
nettó: 3.000 Ft/hó
nettó: 33.000 Ft/év
RENDEL

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ KEZELŐFELÜLET

Image

EMAIL MENEDZSELÉS

Email cím létrehozása pillanatok alatt.
Image

ALKALMAZÁS TELEPÍTŐ

WordPress, Joomla, Drupal stb. rendszerek telepítése pár klikkel.
Image

DOMAIN HOZZÁADÁSA

A Domain és az aldomain létrehozása is egyszerű.
Image

ADATBÁZIS KEZELÉS

Az adatbázis kezelőt is könnyedén eléred a kezelőfelületről.

CLOUD TÁRHELY TULAJDONSÁGAI

icon-78
MIBEN MÁS?

A hagyományos hostinghoz képest a Cloud tárhely nem egy fizikai szerveren, hanem szerverek hálózatán keresztül kerül kiszolgálásra, így egy szerver meghibásodása esetén annak szerepét egy másik veszi át, ezzel tudjuk biztosítani weboldalad folyamatos elérést.

cloud_gears_flat_icon
icon-77
cloud_redundancia_flat_icon
MINŐSÉGI HARDVER, REDUNDÁNS STORAGE

Csak és kizárólag minőség hardver és szoftver megoldásokat használunk a legnagyobb gyártóktól. Dell Equallogic és Nexsan storage szervereinkben található lemezek RAID5-be vannak kötve, a szerverek több kábelen (Multipath I/O) keresztül vannak csatlakoztatva, ezáltal teljes redundanciát biztosítanak.

icon-78
A LEGNÉPSZERŰBB KEZELŐPANEL - CPANEL

Minden Cloud Tárhely csomagunkhoz teljes értékű cPanel kezelőpanelt biztosítunk, melynek segítségével szinte minden szükséges beállítást el tudsz végezni, anélkül, hogy fel kelljen hívnod valakit.

cloud_cpanel_installatron
icon-77
cloud_webpage
MIÉRT VÁRNÁL NAPOKAT TÁRHELYEDRE?

Az idő pénz! Ezért rendszerünket úgy építettük fel, hogy a megrendelt szolgáltatást a kifizetett összeg beérkezése után azonnal el tudd kezdeni használni. Nincs hűségidő, így ha csak rövidebb időre szeretnél cloud tárhelyet akkor akár 1 hónapra is megrendelheted.

icon-78
KORLÁTLAN EMAIL ÉS ADATBÁZIS

Korlátlan számú FTP fiókot, email címet és adatbázist adhatsz hozzá fiókodhoz. Cloud tárhely csomagjaink esetében a korlát csak a tárhely mérete.

no_limit_flat_icon
icon-77
email_cloud_flat_icon
FELHŐ ALAPÚ LEVELEZÉS

A tárhely csomagodban található tárterület akár egészét is használhatod levelezésre. Korlátlan számú email fiókot hozhatsz létre pár kattintással és a beállításuk is egyszerű a kezelőfelületünknek köszönhetően. Minden email fiókhoz ingyenes járó spamszűrő és vírusellenőrző segít a biztonságos és problémamentes felhő alapú levelezés kialakításában.

KÉRDÉSED VAN? ELAKADTÁL?

Segítünk! Profi támogató csapatunk rövid idő alatt megválaszolja felmerült kérdéseidet és segít megoldani problémáidat. Kérdezz nyugodtan chaten, emailben vagy telefonon!

ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK

Mi az a Cloud Hosting?

A cloud tárhely a weboldalad futtatására tárolására használt tárterület, ami a hagyományos tárhelytől elsősorban abban különbözik, hogy weboldaladat nem egyetlen szerver szolgálja ki, hanem szerverek hálózata, felhő infrastruktúra.

KÉSZÜL ADATMENTÉS CLOUD TÁRHELYEM TÁROLT ADATAIMRÓL?

Igen készül. Minden cloud tárhely fiókot földrajzilag különálló rendszerbe mentünk, minden nap. Ha bármilyen probléma adódna oldaladdal kapcsolatban kérésedre visszaállítjuk a teljes fiókodat.

MI VAN HA NEM ELÉG MÁR A MEGLÉVŐ CSOMAGOM, LEHET VÁLTANI LEÁLLÁS NÉLKÜL?

Természetesen. Amennyiben kevésnek találod meglévő cloud tárhely csomagodat, menet közben bármikor válthatsz nagyobb csomagra anélkül, hogy oldalat le kelljen állítanod.

MÁR VAN WEBOLDALAM ÉS DOMAINEM IS. WEBOLDALAM ÁTMOZGATÁSÁÉRT SZÁMOLTOK FEL VALAMILYEN PLUSZ KÖLTSÉGET?

Meglévő Domain nevedet és tárhelyeden található weboldaladat át tudjuk költöztetni a nálunk megrendelt tárhelyre. Általában 1 nap alatt megtörténik. Mindent megteszünk, hogy leállás nélkül megtörténjen az átmozgatás, a lehető legrövidebb idő alatt. Mivel minden weboldal egyedi tartalommal bír, ezért az ár is egyedi lesz számodra. A szükséges cloud tárhelyet, vagy cloud szervert kell megrendelned, ezután kollégánk egyedi árajánlatot ad a költöztetésre.

A MEGRENDELT TÁRHELY CSOMAGHOZ JÁR DOMAIN NÉV IS?

A BUSINESS TÁRHELY csomagunkhoz INGYENES .hu domain nevet adunk éves előfizetés esetén.

TOVÁBBÉRTÉKESÍTHETEM CLOUD TÁRHELYEMET ISMERŐSEIMNEK?

Természetesen, habár erre inkább ajánlanánk figyelmedbe cloud szerver szolgáltatásunkat. Amennyiben viszonteladással szeretnél foglalkozni komolyabban, keress meg minket és kitaláljuk a számodra legmegfelelőbb megoldást.

MILYEN ALKALMAZÁSOKAT TUDOK TELEPÍTENI A WEBALKALMAZÁS TELEPÍTŐVEL?

Szinte az összes népszerű, ingyenesen elérhető CMS és webshop rendszer megtalálható webalkalmazás telepítőnkben, úgy, mint WordPress, Joomla, Drupal, Magento és OpenCart.

MI VAN AZOKKAL AZ ALKALMAZÁSOKKAL AMELYEK NINCSENEK A TELEPÍTŐBEN?

Természetesen számos olyan webalkalmazás is futtatható a cloud tárhelyen ami nem található a telepítőben, erről kérjük érdeklődj ügyfélszolgálatunkon.

HA A WEBALKALMAZÁS TELEPÍTŐT HASZNÁLOM, AKKOR A RENDSZER A FRISSÍTÉSEKET IS ELVÉGZI HELYETTEM?

Bizonyos széles körben használatos alkalmazások, mint pl. a WordPress esetében igen. WordPress esetén az alaprendszer és a pluginek is automatikusan frissíthetőek.

MI AZ AZ ÜGYFÉLKAPU?

A mobilx cloud ügyfélkapu egy automatizált rendszer melynek segítségével megrendelheted, majd pedig menedzselheted szolgáltatásaidat, domain neveidet, valamint követheted számlaegyenlegedet. Az ügyfélkapun keresztül éred el support rendszerünket is mely segítségével hibajegyeket küldhetsz nekünk.

HOGY MŰKÖDIK A SZÁMLÁZÁS?

Egyszerűen! Csomagjainkat úgy terveztük, hogy az egyszerű és érthető legyen. Válaszd ki a megfelelő csomagot és válaszd a havi vagy éves fizetést. Éves fizetés esetén kedvezményben részesülhetsz. A hónap közben történő upgrade vagy downgrade időarányosan kerül elszámolásra. Rendszerünk automatikusan proforma számlát állít ki attól függően (dátum), hogy mikor rendelted meg a szolgáltatást, a ki nem fizetett számla esetén a rendszer automatikusan felfüggeszti a szolgáltatást, de előtte a rendszer több figyelmeztető üzenetet küld. Az összeg beérkezése után elektronikus számlát állítunk ki, amit email címedre küldünk el Neked. Ezt a számlát használhatod majd könyvelésre.

HOGYAN TUDOM KIFIZETNI A SZÁMLÁMAT?

Ügyfélkapunkon keresztül jelenleg VISA,MASTERCARD és AMERICAN EXPRESS kártyákkal az OTP Bankon keresztül bankkártyával, használhatod PayPal egyenleged is, de banki átutalással is tudsz fizetni.

VAN HŰSÉGIDŐ? HOGYAN TUDOM LEMONDANI A SZOLGÁLTATÁST?

Nincsen hűségidő, így a szolgáltatást bármikor lemondhatod ügyfélkapunkon keresztül. A minimális előfizetési periódus 1 hónap.

FIZETHETEK EGY ÉVRE ELŐRE?

Természetesen, sőt ha éves fizetési periódust választasz akkor 1 hónapot ingyen adunk, tehát csak 11 hónapot kell kifizetned, de 12 hónapnyi szolgáltatást kapsz érte.

HOL KÖVETHETEM A SZÁMLÁIMAT?

Jelentkezz be az ügyfélkapunkba itt. Válaszd a proforma számlák menüpontot. A kifizetett proforma számlákhoz tartozó számlákat a Számlaközponton keresztül emailben küldjük számodra. A számlák a Számlaközpont felületéről bármikor letölthetőek, a szükséges felhasználói nevet és jelszót a kiküldött email tartalmazza.

ELAKADTAM, SEGÍTSÉGRE LENNE SZÜKSÉGEM. ZAVARHATLAK ILYENNEL TITEKET?

Persze, szívesen segítünk nyiss egy hibajegyet és küldj el nekünk minden részletet problémáddal kapcsolatban.

HIBA LOGOKAT, WEBANALITIKÁT IS KAPOK A CLOUD TÁRHELYEMHEZ?

Igen, minden csomagunkban megtalálod a kezelőfelületen.

TOVÁBBI KÉRDÉSEM VAN A CSOMAGOKKAL KAPCSOLATBAN. HOGYAN ÉRHETLEK EL BENNETEKET?

Írj bátran emailt nekünk a hello@mobilxcloud.hu címre, vagy hívj minket a +36.52.801.201-es telefonszámon és kollégáink segítenek neked.